Armbanden

Alle armbanden worden geleverd in fraaie cadeauverpakking.
Alle armbanden kunnen voorzien worden van een gravering (€ 20,00), zo heb je een uniek sieraad en een schitterende herinnering aan je paard.

Alle informatie omtrent een bestelling zoals hoeveelheid en lengte staartharen voor de verschillende modellen sieraden, als ook alle informatie omtrent een bestelling zoals verzending en levertijd kun je vinden op het 'BESTELFORMULIER'.

Bij de armband ontvang je een verzorgingsset om de armband in optimale conditie te houden.
Artikel:
Afbeelding en omschrijving:
Prijs:
A 003
gepolijst zilver
______
A 004
mat zilverOmschrijving A 003 en A 004

Bijzonder fraaie ongeveer 8 mm. vier strengen gevlochten armband met zilveren sluiting en zilveren elementen. Verkrijgbaar in zowel gepolijste als gematteerde versie. Armband wordt standaard uitgevoerd met 3 zilveren elementen, meerdere elementen mogelijk a € 9,50 per stuk. De zeer degelijke en strak vormgegeven sluiting kan mooi gegraveerd worden, zie inzet foto. Deze armband is ook verkrijgbaar met 3 strengen vlecht. Dit kan opgegeven worden bij 'opmerkingen' op het bestelformulier.

Klik op bovenstaande afbeelding om een uitvergroting te bekijken.
Zo zie je de gravering, sluiting en de mooie overgang van sluiting naar vlechtwerk, nog beter
1 gravering kost € 20,-; 2 graveringen in hetzelfde slot kost € 35,-
en 3 graveringen in hetzelfde slot heb je voor € 45,-
€ 115,-
(excl. gravering, zie afbeelding hiernaast)
A 003.1
gepolijst zilver
______
A 004.1
mat zilver

 

Omschrijving A 003.1 en A 004.1

Vele mooie en leuke variaties zijn mogelijk bij armband A 003 en A 004. Op bovenstaande foto zie je tegenover de zilveren sluiting een groot graveerelement wat geheel om de paardenharen sluit, verwerkt in de armband. De lengte van het graveerelement wordt aangepast aan de lengte van de te graveren naam of tekst zodat er een fraaie verdeling ontstaat tussen vlechtwerk en gegraveerd zilver. Standaard hanteren we een sierlijk lettertype, zoals 'Boyke' op de detailfoto, maar ook een extra sierlijk lettertype, zoals 'Badminton' op de detailfoto, is mogelijk.
In plaats van de standaard kleine zilveren elementjes die de armband omsluiten kan gekozen worden voor een iets groter vierkant element waar zoals op de foto een hartje, maar ook een extra sierlijke letter in gegraveerd kan worden. De kosten van een groter vierkant element zonder gravering zijn € 15,- en met gravering € 30,-.

Geef op het bestelformulier bij 'opmerkingen' duidelijk aan welke tekst je gegraveerd wilt hebben. Geef hier ook je overige wensen aan met betrekking tot: formaat (zij)-elementjes en eventuele extra graveringen of steentjes die je graag wilt hebben.

€ 165,-
( incl. groot graveerelement, incl. gravering, incl. 2 klein formaat zilveren elementen).

Variaties op A 003.1 en A 004.1

Vele leuke en speelse variaties mogelijk om je armband nog persoonlijker te maken. Een tweede extra lang zilveren graveerelement kost € 30,- , mocht je er een gravering in wensen dan kost het element incl. de gravering € 45,- Een zirkonia kost € 20,- ; Een vierkant zilveren elementje kost € 15,- en met gravering erin € 30,-. Een vierkant zilveren element met zirkonia kost € 35,-
A 050
(gepolijst zilver)

Omschrijving A 050:
De liefde voor ons paard willen we dolgraag altijd bij ons dragen...vandaar deze zilveren veterarmbandjes. Kan altijd gedragen worden (ook onder de douche). De armbandjes zijn zo'n 2 mm. dik, rondgevlochten en ijzersterk. Een unieke zilveren schuifmechaniek zorgt ervoor dat de armbandjes perfekt zo los of vast als jij hem wilt dragen blijft zitten. Je kunt kiezen uit 2 verschillende toepassingen van het vlechtje door het schuifmechaniek. In de foto’s hieronder zie je op de bovenste foto met het bruine armbandje toepassing A en op de foto daaronder met het witte armbandje toepassing B. Kleine extra zilveren elementjes kunnen naar keuze toegevoegd worden. (a € 15,00) Dit kunnen kleine buis-elementjes of bolle elementjes zijn. Heel speciaal is zo'n klein elementje met een hartje. Je kunt je wensen aangeven bij 'opmerkingen' op het bestelformulier. Afhankelijk van het dragen* af en toe het armbandje inmasseren met de bijgeleverde olie. Het fraaie zilveren labeltje met ons logo geeft een extra speels accent. Op dit labeltje kan ook een letter of korte naam gegraveerd worden. Voor de juiste maat, de polsomtrekmaat zonder tussenruimte doorgeven op het bestelformulier.

* Komt het bandje regelmatig in aanraking met sop of zwemwater dan de haren iedere 2 wk. verzorgen.


Armbandje met A - sluiting. (€ 115,-) en 3 extra bolle elementjes (€ 40,-)

Standaard armband met B - sluiting (€ 115,-)
Heel speciaal zo'n klein elementje met een hartje. (€ 20,00)
5 extra zilveren elementjes. 1 elementje € 15,00; 3 elementjes voor € 40,- en 5 elementjes voor € 65,-. 3 elementjes waarvan 1 element een hartenelement € 45,-
3 extra zilveren elementjes (€ 40,-) Een letter of korte naam gegraveerd op het al aanwezige labeltje (€ 20,-).
€ 115,-
AG 050
(gepolijst goud)Omschrijving AG 050:
14krt. gouden armbandje wat je altijd om kunt houden. De schittering van de mooie gouden details is zo mooi ingetogen. Extra gouden elementjes stralen als sterretjes rond het vlechtwerk. Standaard wordt het armbandje geleverd zonder extra gouden elementjes. Deze elementjes zijn wel verkrijgbaar en kosten € 45,- per stuk. Bij 3 stuks € 127,50 en bij 5 stuks € 195,-. Een hartenelementje kost € 50,- . Mocht je bij 3 elementjes 1 hartenelementje wensen dan wordt dat € 132,50 en 1 hartenelement bij een totaal van 5 elementjes € 200,- Een mooie sierlijke letter of korte naam op het label gegraveerd kost € 20,- Een extra gouden labeltje incl. gravering kost € 99,-

Ook Rood- en witgouden armbandjes zijn mogelijk.


€ 285,-


Leuke variatie in rood goud met A- sluiting (afb. links) en bolletjes als extra elementjes en rechts een geelgoud armbandje met B- sluiting en buisjes als extra elementjes. Ook de combinatie van bijv. in het midden een buiselementje met hartje en daarnaast kleine bolletjes is mogelijk zoals in de foto hieronder.A 030
gepolijst zilver
______
A 031
mat zilver
Armband A030 en A031
Armband A030 en A031 open
Omschrijving A 030 en A 031:
Stijlvol en sterk! Deze ovale zilveren slavenband met scharnier en veersluiting. Standaard zijn in deze armband 2 fraaie 4-strengenvlechten verwerkt zoals op de foto met de geheel open gemaakte armband te zien is. Met graveringen en/of diamanten of zirkonia's kan het geheel nog persoonlijker gemaakt worden. ( Gravering € 20,-; zirkonia € 20,-; 1,5pnt. diamant € 70,- en 3pnt. diamant € 95,-)
Doordat we ook deze armbanden geheel zelf ontwerpen en vervaardigen worden ze helemaal aangepast aan de maten en de vorm van je pols. Op het bestelformulier kun je je polsmaten aangeven.
Vele variaties op deze armband zijn mogelijk.
Een extra veiligheidssluiting is bij deze armband niet nodig. Mocht je dat toch wensen dan kan dat. (€ 20,-) Dit kun je opgeven bij 'opmerkingen' op het bestelformulier.
€ 425,-
 
Met graveringen zowel aan buiten als binnenzijde en steentjes is de armband nog persoonlijker te maken. Het linker detail is in gematteerd zilver, het rechter voorbeeld in gepolijst zilver.
Armband A030 en A031 variatie Armband A030 en A031 variatie Armband A030 en A031 variatie Armband A030 en A031 variatie

Vele mooie variaties op armband A 030 - A031 zijn mogelijk.
Verkrijgbaar in zilver, en 14krt. rosé- rood- geel, of witgoud maar ook allerlei combinaties van deze metalen behoort tot de mogelijkheden.
Een van de mogelijkheden is een basis van zilver met gouden banen naast de haren. Deze gouden banen kunnen van rosé- rood of geelgoud gemaakt worden (foto 1,2,3 en 5). Het toevoegen van een gouden element met stenen maakt de armband verbluffend fraai.
Ook heel bijzonder is een zilveren armband met alleen de sluiting en scharnierdelen in goud. (7 en 8).

Bovendien kunnen we ook de vorm voor je aanpassen. De scharnier en sluitingsdelen kunnen afgerond worden (zesde armband van boven) en/of ingekort worden zodat er meer vlechtwerk te zien is. (tweede armband van boven).
Prijs op aanvraag

AG 030
gepolijst goud niet getoond
______
AG 031
gematteerd goud getoond


Omschrijving AG 030 en AG 031:
Prachtig ingetogen deze 14krt. massief gouden slavenband met scharnier en veersluiting. Hier afgebeeld met extra optie lettergravering (€ 20,-) en 3 pnt. diamant ( € 95,-).
Prijs afhankelijk van maat armband en goudkoers.

Mooi! Deze roodgouden variant op AG 030.

A 020
gepolijst zilver
______
A 021
(gematteerde zilver, niet getoond)


Omschrijving A 020 en A 021:
Fraaie zeer solide massief zilveren geheel gerhodineerde armband met een breedte van 8 mm. en een dikte van 2 mm. waarin een mooie 4-stengenvlecht is verwerkt. De sluiting is een door ons zelf ontwikkelde sluiting die er voor zorgt dat de armband gemakkelijk om te doen is, mooi passend aan de arm gedragen wordt en tevens goed sluit. Deze armband is in iedere maat leverbaar. Voor deze armband zowel een omtrek maat van de pols doorgeven als een doorsnede maat van de pols. Meer informatie vindt je op het bestelformulier.
€ 345,-

Leuke, speelse variaties op armband A 020 / A 021 om je armband nog persoonlijker te maken.
Fraaie variaties, deze armbanden met 14krt gouden sluiting. Gravering en 3 pnt. diamant in de gematteerd gouden sluiting zorgen voor een extra persoonlijk accent. Deze variaties zijn ook heel mooi met rosé of roodgouden sluiting. Mocht je dit wensen geeft dit op het bestelformulier aan bij 'opmerkingen'.
€ 695,-
AG 020
gepolijst goud (getoond)
______
AG 021
gematteerd goud (getoond)Omschrijving AG 020 en AG 021: Beeldschoon, deze rondom met paardenhaar 4 -strengenvlecht ingelegde gouden armband. Briljantjes en andere steentjes naar keuze mogelijk. Het graveren van binnenzijde of van de eindelementen die de sluiting vormen behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Prijs afhankelijk van maat armband.
A 022
gepolijst zilver, niet getoond
______
A 023
(gematteerd zilver, getoond)


Omschrijving A 022 en A 023:
Een variant op armband A 020 / A 022 is deze eveneens gerodineerde massief zilveren armband met een breedte van 8 mm. en een vlechtbed van 5mm. waarin een mooie 4 strengenvlecht verwerkt is. De armen van de armband kunnen zowel tegen elkaar aan gedragen worden als een stukje uit elkaar zoals op de foto's te zien is. De armband heeft geen sluiting maar door de stugheid van het speciale zilver met een speciale bewerking blijft de veerkracht van de armband gewaarborgd. Deze armband is in iedere maat leverbaar. Voor deze armband zowel een omtrek maat van de pols doorgeven als een doorsnede maat van de pols. Meer informatie vindt je op het bestelformulier.
Variatie op A 022 / A023 waarbij de armen van de armband verder langs elkaar heen gaan en de eindstukken voorzien zijn van diamantjes. ( 1,5 pnt diamant € 70,- ; 3 pnt. diamant € 95,- en zirkonia € 20,-).
€ 345,-
AG 022
gepolijst 14krt. goud (getoond)
______
AG 023
mat 14krt. goud (niet getoond)

Omschrijving AG 022 en AG 023:
Schittende gouden armband waarin ook nog gravering(en) of steentjes (1,5 pnt. diamant € 70,- en 3pnt. diamant € 95,-) kunnen worden geplaatst.
Prijs afhankelijk van maat armband
A 024
gepolijst zilver (getoond)
______
A 025
(mat zilver, getoond)

Omschrijving A 024 en A 025:
Chique - sportieve ovale, open armband waarin een fraaie 4-strengenvlecht verwerkt is. Zowel geschikt voor dames als heren. Naast de standaardbreedte doorsnede maten 56, 58, 60, 63, 67 en 70mm. is iedere maat mogelijk. In de eindelementen kan een steentje (zirkonia € 20,-; 1,5pnt. diamant € 70,- of 3pnt. diamant € 95,-) of gravering (€ 20,-).
€ 285,-
A 009
gepolijst zilver€ 195,-
A 010
mat zilverOmschrijving A 009 en A 010
Sterke en robuuste maar toch verfijnd ogende 12 mm. brede armbanden met unieke speciaal ontworpen gepolijste (A 009) of gematteerde ( A 010) sluiting. Bij deze armbanden zijn vele variaties mogelijk, zoals steentjes en graveringen. In onderstaande foto's zie je enkele voorbeelden. Extra elementen € 35,- ; graveringen (€ 20,-) en steentjes (zirkonia € 20,- ; 1,5 pnt diamant € 70,- ;3 pnt. Diamant € 95,-) Deze speciale wensen kun je opgeven op het bestelformulier bij ‘opmerkingen’.
€ 195,-
Armband A011 en A012


Variaties A009 en A010
Hierboven zie je voorbeelden van variaties op armbanden A 009 en A010. Variaties in het aantal zilveren elementen (Prijs € 30,- p.st.) en graveringen (Prijs € 20,- p.st.) Ook een schattig hartje waardoor je de haren ziet behoort tot de mogelijkheden (Prijs € 60,- p.st.). Steentjes kunnen net zoals graveringen op veel verschillende plaatsen geplaatst worden zoals op een extra zilveren element, onder een hartje, naast de sluiting. Een zirkonia kost € 20,-; een 1,5 pnt. diamant € 70,- en een 3 pnt. diamant € 95,-.

AG 009
gepolijst goud 14krt.
______
AG 010
mat goud 14krt.
(ook in witgoud zowel gepolijst als mat leverbaar)
Omschrijving AG 009 en AG 010
Gepolijste (AG 009) en matgouden (AG 010) uitvoering van de zilveren A 009 en A 010. Wordt standaard geleverd zonder extra gouden elementen die het vlechtwerk omsluiten. Extra gouden elementen mogelijk à € 195,- Speciale wensen zoals aantal elementen, graveringen en diamantjes kun je plaatsen bij ‘opmerkingen’ op de site.
€ 765,-
(koers-wijzigingen voor-
behouden)
Variatie op AG 009 / AG 010

Extra grote briljant verwerkt in een subtiel verdikt gouden element.
A 013
gepolijst zilver
______
A 014
mat zilver


Omschrijving A 013 en A 014
Heel bijzonder is deze 12 mm. brede 4 strengen gevlochten armband met hartenelement. De armband kan naar keuze uitgebreid worden met extra elementen. Een extra element in kost € 35,-. Ook het plaatsen van een of meerdere stenen (zirkonia € 20,-, 1,5 pnt. diamant € 70,-, 3 pnt. diamant € 95,-) en graveringen (€ 20,-) behoort tot de mogelijkheden.
Standaard wordt de armband geleverd zonder extra elementen graveringen of stenen.
€ 275,-
AG 013
gepolijst goud (niet getoond)
______
AG 014
mat goud (getoond)

Heel bijzonder, deze gouden 12 mm. brede armband met gouden hartenelement. Armband wordt standaard geleverd zonder het diamantje.
€ 1220,-
14krt. goud
A 015
gepolijst zilver
______
A 016
mat zilver


Mooie variatie op de 12 mm. brede armband met dit fraai vormgegeven zilveren groot element wat het gehele vlechtwerk omsluit. Standaard wordt de armband geleverd inclusief groot element met gravering maar zonder zirkonia’s of diamantjes. De armband kan naar keuze uitgebreid worden met zilveren elementen waar ook graveringen en steentjes in verwerkt kunnen worden. Een extra zilveren element kost € 35,- ; een gravering € 20,- ; een 1,5 pnt. briljant € 70,- ; een 3 pnt. briljant € 95,- en een zirkonia € 20,- .

Op het bestelformulier kun je bij bestelformulier je wensen aangeven.

Enkele mooie varianten voor het grote graveerelement.
€ 275,-
AG 015
gepolijst goud. (niet getoond)
______
AG 016
matgoud (getoond)

Ingetogenheid bij deze 14 krt. gouden armband.
Armband wordt standaard geleverd met gravering en zonder diamant.
€ 1385,-
14 krt. goud
A 040
gepolijst zilver
A 041
mat zilverOmschrijving A 040 / A 041:
Stoer, maar toch verfijnd door zijn aparte vlechtwerk is deze gepolijste (A 040) of gematteerde (A 041) zilveren, ongeveer 11mm brede armband. De fraaie solide sluiting maakt de armband compleet.

De armbanden kunnen voorzien worden van extra zilveren elementen (€35,-) zoals te zien is bij de armbanden A 009 en A 010 . Door graveringen (€20,-) en steentjes (zirkonia €20,-, 1,5pnt. diamant €70,- en 3 pnt. diamant €95,-) naast de sluiting of op extra elementen kun je de armband nog persoonlijker maken.

Verder informatie vindt je op het bestelformulier. Hier kun je bij 'opmerkingen' ook je speciale wensen zoals extra elementen, graveringen en steentjes kenbaar maken.

Variaties A 040 en A 041:
Extra elementen (€ 35,- p.st.) met gravering (€ 20,-), hartje (€ 30,-) of steentjes (zirkonia € 20,-, 1,5 pnt. diamant € 70,- en 3pnt. diamant € 95,-) behoren tot de mogelijkheden om de armband nog persoonlijker te maken.
€ 275,-
A 042
gepolijst zilver
A 043
mat zilverOmschrijving A 042 / A 043:
Mooi, strak en stoer is deze fraai gevlochten en maar liefst 20 mm. brede armband. Voorzien met zeer solide gerodineerd zilveren of gouden sluiting. Ook deze armband kan voorzien worden van extra elementen (a € 55,-) een gravering (€ 20,-) kan in een extra element of naast de sluiting zoals in bovenstaand voorbeeld. Briljantjes ( 1,5pnt. € 70,- en 3pnt. € 95,- ) of zirkonia’s (€ 20,-) behoren ook tot de mogelijkheden. Standaard wordt de armband geleverd zonder gravering.

Speciale wensen kun je opgeven op het bestelformulier.
Variatie A 042 en A 043:
Mooie variatie zijn mogelijk om de armband nog persoonlijker te maken zoals extra elementen (à € 55,-) graveringen (€ 20,-) en steentjes ( zirkonia € 20,-; 1,5 pnt. diamant (€ 70,-); 3 pnt. € 95,-)
€ 375,-
A 110
gepolijst zilver
______
A 111
mat zilver

Omschrijving A 110 en A 111:
Beeldschoon! Deze geheel rondgevlochten armband met verfijnd vlechtwerk en een kern van paardenhaar. Iedere haarkleur komt bijzonder tot zijn recht in dit fraaie model. De doorsnede van de armband is 8mm. De zeer solide speciaal ontworpen armbandsluiting (géén magneetsluiting) met een kern van r.v.s en een buitenzijde van goud of zilver is eenvoudig te hanteren. Een gravering (€ 20,-) maakt de armband nog persoonlijker. Extra zilveren elementen (€ 30,- p.st.) naar keuze, met eventueel een gravering kunnen de armband nog completer maken. Standaard wordt de armband geleverd zonder extra elementen.

Je speciale wensen kun je in het bestelformulier bij 'opmerkingen' weergeven.
€ 375,-
A 112
gepolijst zilver
______
A 113
mat zilver

Omschrijving A 112 en A 113:
Een stoere variant op armband A 110 /A 111 door het wat uitgesprokener vlechtwerk. Ook deze armband kan voorzien worden van extra elementen (€ 30,- p.st.) en voorzien worden van graveringen (€ 20,-).

Je speciale wensen kun je in het bestelformulier bij 'opmerkingen' weergeven.
€ 345,-
Verschil in dikte armband A100 / A101 en armband A 110 t/m A 113

Armband A 100/A 101 is de dikkere variant van armband A 110 t/m A113. Armband A 100/ A101 heeft een doorsnede van 10 mm. Armband A 110 t/m A 113 heeft een doorsnede van 8 mm.

Extra elementen aan zowel armband A100 (dikke armband rechts op de foto) als aan armband A 110 (dunne armband links op de foto). De kosten voor een extra element zijn € 30,-. Ook kunnen deze elementen nog gegraveerd worden. Deze extra opties kun je bij 'opmerkingen' plaatsen op het bestelformulier.
A 100
gepolijst zilver
______
A 101
gematteerd zilver


Omschrijving A 100 en A 101:
Unieke uitstraling!
Bijzonder comfortabele, geheel rondgevlochten ovale armband van paardenhaar waarin iedere kleur haar tot uitdrukking komt.
De solide en vernieuwende sluiting zonder magneet, met een doorsnede van 10 mm. heeft een bijzonder sterke binnenkern van r.v.s. en een buitenzijde van goud, zilver of staal naar keuze.
Deze armbanden zijn zowel in gepolijste (A100) als gematteerde (A101) uitvoering verkrijgbaar.
Om het geheel nog persoonlijker te maken kan de sluiting gegraveerd worden (€20,-) Mocht je kleurkeuze anders zijn dan de haren van je eigen paard dan kun je ook gebruikmaken van onze collectie paardenharen voor aanvulling in andere kleuren. Voor de juiste maat je polsomtrekmaat (zonder tussenruimte) doorgeven op het bestelformulier.
€ 395,-
______
€ 395,-
A 100
gepolijst zilver
______
A 101
gematteerd zilver


Kleurvariaties op Armband A 100 en A 101
AG 100
gepolijst goud (getoond)
______
AG 101
gematteerd goud (niet getoond)


Gouden schittering in model AG100 (gepolijst) en AG101 (gematteerd). Ook mogelijk in wit, rood of rosegoud.
€ 950,-


Bijzonder! Deze roodgouden uitvoering van armband AG100.
A 005.1
gepolijst zilver
______
A 006.1
mat zilver (getoond)


Omschrijving A 005.1 en A 006.1:
Gepolijste of matzilveren armband en veiligheidssluiting van maar liefst 9 mm. breed waarin een 4-strengenvlecht van paardenhaar is verwerkt.
Deze armband kan zowel aan de buitenzijde als binnenzijde gegraveerd worden.
Verkrijgbaar in de polsmaat 60, 64 en 68 mm.
Polsmaat kun je opgeven op het bestelformulier.
€ 175,-


______
€ 175,-

Privacyverklaring