Questions?  Call +31 6 31 340 909  

COCKTAIL

209,00

Tegenover de zilveren sluiting is een groot graveerelement wat geheel om de paardenharen sluit, verwerkt in de armband. Dit element voorzien van mooie handgravering in een lettertype naar keuze. De armband is nog extra persoonlijk te maken door grotere zij-elementen, te voorzien van graveringen en/of zirkonia’s.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: A003.1/A004.1 Categorie:

Beschrijving

Vele mooie en leuke variaties zijn mogelijk bij armband ‘Cocktail’. Op de bovenste foto zie je een armband met gepolijst zilveren elementen. Tegenover de zilveren sluiting is een groot graveerelement wat geheel om de paardenharen sluit, verwerkt in de armband. De lengte van het graveerelement wordt aangepast aan de lengte van de te graveren naam of tekst zodat er een fraaie verdeling ontstaat tussen vlechtwerk en gegraveerd zilver. Standaard hanteren we een sierlijk lettertype, zoals ‘Nicolet’ op armband foto 2 , maar ook een extra sierlijk lettertype, zoals ‘Goodtimes’ op armband de gematteerd zilveren armband van foto 4 is mogelijk.

In plaats van de standaard kleine zilveren elementjes naast het graveerelement kan gekozen worden voor een groter vierkant element waar een hartje of letter in gegraveerd kan worden, een zirkonia in gezet kan worden of een element met een open hartje. Op de foto van de witte armband zijn 2 extra grotere elementen met een hartje gegraveerd. Op de foto met de voskleurige haren zie je extra grote elementjes met een zirkonia. Een zirkonia kan ook achter en/of voor de naam geplaatst worden.

De kosten van een groter vierkant element zonder gravering of steentje is € 15,- en met gravering € 30,-. Met een zirkonia wordt een element € 35,-. Een groter vierkant element met open hartje kost € 40,-.

Benodigde haren
Een pendikte haren over een gehele lengte van 40 cm. Voor enkele sieraden hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.