Questions?  Call +31 6 31 340 909  

AMON

345,00

Fraaie zeer solide massief zilveren (geheel gerhodineerde) of massief gouden armband met een breedte van 8 mm. waarin een mooie 4-strengenvlecht verwerkt is.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

DIAMANTEN EN ZIRKONIA'S
Artikelnummer: A020/A021/AG020/AG021 Categorie:

Beschrijving

Fraaie zeer solide massief zilveren (geheel gerhodineerde) of massief gouden armband met een breedte van 8 mm. waarin een mooie 4-strengenvlecht verwerkt is. De armband is extra te personaliseren door graveringen aan de binnen- en buitenzijde. Ook kan in een sluitingsdeel mooi een met diamant/zirkonia gezet worden ( 3pnt. diamant € 105,-; 1,5 pnt. diamant € 80,-; zirkonia € 25,-). De door ons zelf ontwikkelde sluiting zorgt ervoor dat de armband in lengte van jaren goed blijft sluiten. Deze armband is geschikt voor de polsomtrek maten 16 t/m 19 cm. Voor deze armband zowel een omtrek maat van de pols doorgeven als de breedste doorsnede maat van de pols. De vorm van de armband is rond, in geelgoud wordt deze band ovaal gemaakt.

Benodigde haren
Een pendikte haren over een gehele lengte van 40 cm. Voor enkele sieraden hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.