Questions?  Call +31 6 31 340 909  

JUS DE POMME

345,00

Een variant op armband model ‘Amon’ is deze eveneens gerhodineerde massief zilveren of gouden slavenband met een breedte van 8 mm. en een vlechtbed van 5mm. waarin een mooie 4 strengenvlecht verwerkt is. De armen van de armband kunnen zowel tegen elkaar aan gedragen worden als een stukje uit elkaar zoals op de foto’s te zien is.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

DIAMANTEN EN ZIRKONIA'S
Artikelnummer: A022/A023/AG022/AG023 Categorie:

Beschrijving

Een variant op armband model ‘Amon’ is deze eveneens gerhodineerde massief zilveren of gouden slavenband met een breedte van 8 mm. en een vlechtbed van 5mm. waarin een mooie 4 strengenvlecht verwerkt is. De armen van de armband kunnen zowel tegen elkaar aan gedragen worden als een stukje uit elkaar zoals op de foto’s te zien is. De armband heeft geen sluiting maar door de stugheid van het speciale zilver met een speciale bewerking blijft de veerkracht van de armband gewaarborgd. In goud zijn deze kenmerken sowieso aanwezig. De eindstukken van deze armband zijn extra te personaliseren door graveringen (€ 25,- binnenzijde en € 20,- buitenzijde) en/of diamantjes ( 1,5 pnt. diamant € 80,- p.st., 3,0 pnt. diamant € 105,- of € 25,- zirkonia steentje). Deze armband is in iedere maat leverbaar. Voor deze armband zowel een omtrek maat van de pols doorgeven als een doorsnede maat van de pols.

Benodigde haren
Een pendikte haren over een gehele lengte van 40 cm. Voor enkele sieraden hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.

Andere suggesties…