Questions?  Call +31 6 31 340 909  

NIEUW! HERMÈS

455,00

Super chique smalle slavenband. Deze ovale zilveren/gouden 5 mm brede slavenband met scharnier en veersluiting. De armbanden zijn allemaal massief, de massief zilveren is altijd uitgevoerd met een volledig witgouden veer om de veerkracht in de lengte der jaren te behouden, in zilver zou dit niet sterk genoeg zijn. 2 fraaie 4-strengenvlechten liggen tussen het zilver of goud.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven

DIAMANTEN EN ZIRKONIA'S
Artikelnummer: A034/A035/AG034/AG035 Categorie:

Beschrijving

Super chique smalle slavenband. Deze ovale zilveren/gouden 5 mm brede slavenband met scharnier en veersluiting. De armbanden zijn allemaal massief, de massief zilveren is altijd uitgevoerd met een volledig witgouden veer om de veerkracht in de lengte der jaren te behouden, in zilver zou dit niet sterk genoeg zijn. 2 fraaie 4-strengenvlechten liggen tussen het zilver of goud. Met graveringen en/of diamanten of zirkonia’s kan het geheel nog persoonlijker gemaakt worden. (Naam gravering € 25,-; Letter gravering € 20,-; zirkonia € 25,-; 1,5pnt. diamant € 80,- en 3pnt. diamant € 105,-).
Doordat we ook deze armbanden geheel zelf ontwerpen en vervaardigen worden ze helemaal aangepast aan de maten en de vorm van je pols.
In het massief goud weegt de armband (afhankelijk van de maat), bij een gemiddelde maat ong. 21 gram.
Vele variaties op deze armband zijn mogelijk. Een extra veiligheidssluiting is bij deze armband niet nodig.

Benodigde haren
Een kleine potlooddikte haren over een lengte van ongeveer 30 cm. Voor enkele sieraden hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.

Verzorgingsset
Al onze sieraden worden geleverd met en speciaal verzorgingssetje. Gebruik dit om de sieraden mooi en in optimale conditie te houden.