Questions?  Call +31 6 31 340 909  

ROUSSEAU

295,00

Door zijn aparte vlechtwerk is deze, ongeveer 11mm brede armband, in zilver of goud een hele mooie stoere doch verfijnde armband. Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina.
Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

DIAMANTEN EN ZIRKONIA'S
Artikelnummer: A040/A041/AG040/AG041 Categorie:

Beschrijving

Door zijn aparte vlechtwerk is deze, ongeveer 11mm brede armband, in zilver of goud een hele mooie stoere doch verfijnde armband. De fraaie solide sluiting maakt de armband compleet.
De armbanden kunnen voorzien worden van extra zilveren (a €35,-) en gouden (a €195,-) elementen zoals te zien bij de verschillende foto’s. Door graveringen (€25,-) en steentjes (zirkonia €25,-, 1,5pnt. diamant €80,- en 3 pnt. diamant €105,-) naast de sluiting of op extra elementen kun je de armband nog persoonlijker maken.

Benodigde haren
We hebben een streng paardenhaar nodig met een lengte van 50 cm en met de dikte van een pen over de gehele lengte. Voor enkele sieraden hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.