Questions?  Call +31 6 31 340 909  

ZENITH

405,00

Unieke uitstraling! Bijzonder comfortabele, geheel rondgevlochten ovale armband van paardenhaar waarin iedere haar tot uitdrukking komt.
Kijk voor volledige beschrijving onderaan deze pagina.
Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: A100/A101/AG100/AG101 Categorie:

Beschrijving

Unieke uitstraling! Bijzonder comfortabele, geheel rondgevlochten ovale armband van paardenhaar waarin iedere haar tot uitdrukking komt. De solide en vernieuwende sluiting zonder magneet, met een doorsnede van 10 mm. heeft een bijzonder sterke binnenkern van r.v.s. en een buitenzijde van goud of zilver.In het zilver verkrijgbaar v.a. € 395,-, in het goud v.a. € 895,-.
Om het geheel nog persoonlijker te maken kan de sluiting gegraveerd worden (€ 25,-) of voorzien van een steentje. (zirkonia € 25,-; 1,5 pnt. diamant € 80,- en 3 pnt. diamant € 105,-).

Benodigde haren We hebben een streng paardenhaar nodig met een lengte van 50 cm en met de dikte van een pen over de gehele lengte. Voor enkele sieraden hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.