Questions?  Call +31 6 31 340 909  

GRIBALDI

385,00

Deze geheel rondgevlochten armband met verfijnd vlechtwerk en een kern van paardenhaar. Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina.
Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: A110/A111/AG110/AG111 Categorie:

Beschrijving

Deze geheel rondgevlochten armband met verfijnd vlechtwerk en een kern van paardenhaar. Iedere haarkleur komt bijzonder tot zijn recht in dit fraaie model. De doorsnede van de armband is 8mm. De zeer solide speciaal ontworpen armbandsluiting (géén magneetsluiting) met een kern van r.v.s en een buitenzijde van goud of zilver is eenvoudig te hanteren. In zilver verkrijgbaar v.a. € 375,- en in het goud v.a. € 795,-. Een gravering (€ 25,-) maakt de armband nog persoonlijker. Ook de mogelijkheid om in de sluiting een steentje te verwerken. (zirkonia € 25,-; 1,5 pnt. diamant € 80,- en 3 pnt. diamant € 105,-)

Benodigde haren
Voor deze armband zijn de benodigde haren een streng met de lengte van 50 cm met de dikte van 2 pennen. Voor enkele sieraden hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.