Questions?  Call +31 6 31 340 909  

GOLDSTERN

189,00

Fraai vormgegeven gepolijste of mat zilveren hanger met verfijnd vlechtwerk. Verkrijgbaar in zilver, geel- rosé- rood- en witgoud. De totale lengte van deze hanger is 24mm.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: H040/H041/HG040/HG041 Categorie:

Beschrijving

Fraai vormgegeven gepolijste of mat zilveren hanger met verfijnd vlechtwerk. Verkrijgbaar in zilver, geel- rosé- rood- en witgoud. De totale lengte van deze hanger is 24mm. Ook het oog waardoor het bijpassende Omega collier geschoven wordt is geheel in stijl. Op deze achterkant kan een naam gegraveerd worden of een sierletter.
Een sierletter kan ook op de voorkant gegraveerd worden. Ook is het mogelijk om een briljant of zirkonia midden onder te plaatsen.
De hanger vormt een mooie set met oorsieraden ‘Royal’ Zie hiervoor het menu ‘DIVERSEN’ of kijk onderaan deze pagina.
Hanger wordt geleverd inclusief een mooi Omega collier.

Benodigde haren
Voor alle modellen hangers een potlooddikte haren met de lengte van 20 cm. Voor meerdere hangers hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.