Questions?  Call +31 6 31 340 909  

DREAMCATCHER

179,00

Werkelijk prachtig juweeltje, hier afgebeeld met een 3 pnt. diamant in gepolijste 14 krt. gouden versie.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: H042/H043/HG042/HG043 Categorie:

Beschrijving

Mooi verkleinde versie van hanger ‘Goldstern’. De totale lengte van de hanger is 18 mm. Ook in deze hanger kan een lettergravering of steentje aan de onderzijde geplaatst worden. Op de achterzijde kan een letter of korte naam gegraveerd worden. De hanger wordt geleverd met een mooi zilveren Omega-collier. Een bijpassend gouden collier behoort is los verkrijgbaar (neem hiervoor contact met ons op). Dit hangertje vormt een mooie combinatie met de oorsieraden ‘Royal’.

Zeer speciaal wordt de hanger met het plaatsen van een 3pnt. diamant ( € 105,-) Ook een zirkonia (€25,- of 1,5 pnt. diamant € 80,- is mogelijk)

Benodigde haren
Voor alle modellen hangers een potlooddikte haren met de lengte van 20 cm. Voor meerdere hangers hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.