Questions?  Call +31 6 31 340 909  

APOLLO

175,00

Stijlvol en subtiel klein hoefijzerhangertje tussen een mooi geslepen jasseron collier. Dit verfijnde hangertje heeft een doorsnede van 12 mm.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: H060/H061/HG060/HG061 Categorie:

Beschrijving

Stijlvol en subtiel klein hoefijzerhangertje tussen een mooi geslepen jasseron collier. Dit verfijnde hangertje heeft een doorsnede van 12 mm. Naar wens kunnen de hoefnagels aangegeven worden zoals op foto weergegeven wordt. Ook zirkonia’s (€ 25,- per stuk, of 6 voor € 125,-) en diamantjes (1 pnt. diamant € 80,- per stuk of 6 voor €450,- ) behoren tot de mogelijkheden. Onderin of aan de achterzijde kan een sierletter gegraveerd worden (€ 20,-)

Ook de stijlvolle gouden versie van ons hoefijzerhangertje kan verrijkt worden met steentjes en zelfs met een kleine lettergravering (€ 20,-) of met hoefijzerpuntjes.
Het hoefijzerhangertje is leuk te combineren met de beeldige creolen, kijk hiervoor bij het menu ‘Diversen’.

Benodigde haren
Voor alle modellen hangers een potlooddikte haren met de lengte van 20 cm. Voor meerdere hangers hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.