Questions?  Call +31 6 31 340 909  

NEXT LEVEL

365,00

Extra smalle rondgevlochten armband! Deze geheel rondgevlochten armband van slechts 5 mm breed, met verfijnd vlechtwerk en een kern van paardenhaar is een ware eye-catcher en valt mooi om de pols. Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina.
Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: A114/A115/AG114/AG115 Categorie:

Beschrijving

Extra smalle rondgevlochten armband! Deze geheel rondgevlochten armband van slechts 5 mm breed, met verfijnd vlechtwerk en een kern van paardenhaar. Iedere haarkleur komt bijzonder tot zijn recht in dit fraaie model. De zeer solide speciaal ontworpen armbandsluiting (géén magneetsluiting) met een kern van r.v.s en een buitenzijde van massief goud of zilver is eenvoudig te hanteren. In zilver verkrijgbaar v.a. € 365,- en in het goud v.a. € 695,-. Een gravering (€ 25,-) maakt de armband nog persoonlijker. Ook de mogelijkheid om in de sluiting een steentje te verwerken. (zirkonia € 25,-; 1,5 pnt. diamant € 80,- en 3 pnt. diamant € 105,-).

Benodigde haren
Voor deze armband zijn de benodigde haren een streng met de lengte van 50 cm en een pendikte. Voor enkele sieraden hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.

Verzorgingsset
Al onze sieraden worden geleverd met en speciaal verzorgingssetje. Gebruik dit om de sieraden mooi en in optimale conditie te houden.