Questions?  Call +31 6 31 340 909  

PETER PAN

275,00

Een speelse variant van het lieve veterarmbandje ‘Chin Chin’ en de stoerdere ‘Negro’. Kan altijd gedragen worden (ook onder de douche). De armbandjes zijn zo’n 2 mm. dik, rondgevlochten en sterk. Een unieke schuifmechaniek zorgt ervoor dat de armbandjes perfect, zo los of vast als jij hem wilt dragen, blijft zitten. Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Label Standaard wordt het armbandje geleverd met het ronde label. Zonder gravering of diamant/zirkonia.
EXTRA HART LABEL
Artikelnummer: A054/AG054 Categorie:

Beschrijving

Een speelse variant van het lieve veterarmbandje ‘Chin Chin’ en de stoerdere ‘Negro’. Kan altijd gedragen worden (ook onder de douche). De armbandjes zijn zo’n 2 mm. dik, rondgevlochten en sterk. Een unieke schuifmechaniek zorgt ervoor dat de armbandjes perfect, zo los of vast als jij hem wilt dragen, blijft zitten. Deze zilver- en gouden veterarmbandjes worden standaard geleverd met label, zonder gravering, diamantjes of zirkonia’s.
Ook zijn andere personaliseringen, zoals extra bolletjes of hart elementjes, die bij veterarmbandje ‘Chin Chin’ staan afgebeeld mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Het label is extra speciaal te maken door het graveren van extra sierlijke letter, korte naam en het zetten van diamantje/zirkonia.

Benodigde haren
Een kleine potlooddikte haren over een gehele lengte van 50 cm. Voor enkele sieraden hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.