Questions?  Call +31 6 31 340 909  

HOLLYWOOD

180,00

Een mooie vier-strengenvlecht geven deze smalle 4 mm. brede ring een bijzonder verfijnde uitstraling. Dit type ring heeft een extra top tegenover het bestaande element. Het bestaande element wordt dan aan de binnenzijde van de hand gedragen waar het de paardenharen extra beschermd. De top is in vorm en aantal dimanten/zirkonia’s geheel te personaliseren.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina.
Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: R024/R025/RG024/RG025 Categorie:

Beschrijving

Een mooie vier-strengenvlecht geven deze smalle 4 mm. brede ring een bijzonder verfijnde uitstraling.
Dit type ring heeft een extra top tegenover het bestaande element. Het bestaande element wordt dan aan de binnenzijde van de hand gedragen waar het de paardenharen extra beschermd. De lengte en de vorm van de top kan geheel aangepast worden naar je wensen.
Op de foto’s zie je verschillende lengten en vormen van de extra top. In een verlengde top kunnen ook meerdere diamanten of zirkonia’s geplaatst worden.
De kosten voor een extra zilveren top is ongeacht de lengte € 35,- en v.a. € 135,- in het goud.

Benodigde haren
Voor alle ringen een potlooddikte haren met de lengte van 25 cm.
Voor meerdere ringen hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.