Questions?  Call +31 6 31 340 909  

CHAGALL

209,00

Heel mooi, is het samengaan in deze ring van verfijnd vlechtwerk in bijzonder vormgegeven zilveren of gouden ring gecombineerd met een 10 pnt briljant of zirkonia.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: R052/R053/RG052/RG053 Categorie:

Beschrijving

Heel mooi, is het samengaan in deze ring van verfijnd vlechtwerk in bijzonder vormgegeven zilveren of gouden ring gecombineerd met een 10 pnt briljant of zirkonia. De ring kan voorzien worden van extra steentjes in de uiteinden zoals op de foto te zien is. (zirkonia € 25,-; 1,5 pnt. diamant € 80,- en 3 pnt. diamant € 105,-) Standaard wordt de ring geleverd met middelste diamant of zirkonia. Deze ring is geschikt om aan de onderkant te voorzien van een extra afdekelement voor extra stevigheid (€ 35,-). Ook kunnen de haren ter bescherming van vocht en vuil voorzien worden van een afdeklaagje (€ 10,-).

Benodigde haren
Voor alle ringen een potlooddikte haren met de lengte van 25 cm.
Voor meerdere ringen hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.

Andere suggesties…