Questions?  Call +31 6 31 340 909  

JIM KEY

209,00

Een wat forsere variant op model ‘Baloubet’. De randen van deze fraaie slagring zijn 1 mm., het vlechtbed is 3 mm. en de totale breedte is maar liefst 10 mm.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: R045/R055 Categorie:

Beschrijving

Een wat forsere variant op model ‘Baloubet’. De randen van deze fraaie slagring zijn 1 mm. , het vlechtbed is 3 mm. en de totale breedte is maar liefst 10 mm. Ook bij deze stoere uitvoering kunnen er zirkonia’s of briljantjes in de uiteinden geplaatst worden zoals te zien is op de foto. ( 1,5pnt. diamant € 80,- , 3pnt diamant € 105,- en zirkonia € 25,-) Standaard wordt de ring geleverd zonder steentjes. Bovendien kan de ring aan de binnenzijde gegraveerd worden (€ 25,-) Ook deze ring kan ter bescherming van de haren aan de achterzijde dicht gemaakt worden (€ 35,- in zilver en v.a. € 175,- in goud) wat ook te zien is op de foto. De paardenharen in de ring kunnen ook voorzien worden van een afdeklaagje (€ 10,-) ter bescherming tegen vocht en vuil.

Benodigde haren
Voor alle ringen een potlooddikte haren met de lengte van 25 cm.
Voor meerdere ringen hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.