Questions?  Call +31 6 31 340 909  

GREY MARTINI

229,00

Fraaie maar liefst 8 mm. brede zilveren of gouden ring waarin 2 banen paardenhaar in 4 strengenvlecht verwerkt zijn. Door de mooie verwerking van de haren in het zilver of goud blijft de ring zijn verfijning behouden.
Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina.
Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: R070/R071/RG070/RG071 Categorie:

Beschrijving

Fraaie maar liefst 8 mm. brede zilveren of gouden ring waarin 2 banen paardenhaar in 4 strengenvlecht verwerkt zijn. Door de mooie verwerking van de haren in het zilver of goud blijft de ring zijn verfijning behouden. De gehele achterkant van de ring, daar waar de ring het kwetsbaarst is, is gesloten waardoor een zeer solide ring wordt verkregen. De ring kan aan de binnenkant gegraveerd worden. ( € 25,-)

Vele variaties op deze ring zijn mogelijk, zoals of bovenstaande foto’s zichtbaar is. Een baan paardenhaar vervangen door zilver/goud en deze te voorzien van een rij diamanten (1,5 pnt. € 80,-; 3 pnt. € 105,-; zirkonia € 25,-) of een sierlijke top (€ 35,- in het zilver en v.a. € 135,- in het goud) met 1 of 3 stenen naar keuze.

Mocht je de ring wensen zoals op foto 3 of 7 zijn de kosten voor het 1 baan dicht te maken met zilver € 35,- in goud v.a. € 275,-.

Ook zijn er vele andere variaties mogelijk of een ontwerp naar eigen idee, enkele ‘specials’ zijn getoond, neem hiervoor contact met ons op.

Benodigde haren
Voor alle ringen een potlooddikte haren met de lengte van 25 cm.
Voor meerdere ringen hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.