Questions?  Call +31 6 31 340 909  

SMOKING GUN

269,00

Vakmanschap en schoonheid komen tezamen in deze bijzondere ring waarin 3 banen paardenhaar verwerkt kunnen worden. Kijk voor een volledige beschrijving onderaan deze pagina. Zodra enkele keuzes zijn ingevuld wordt automatisch de prijs weergegeven.

Artikelnummer: R080/R081/RG080/RG081 Categorie:

Beschrijving

Vakmanschap en schoonheid komen tezamen in deze bijzondere ring waarin 3 banen paardenhaar verwerkt kunnen worden. Een bijzondere ring waarvan de gehele achterzijde gesloten is. Door de 3 banen kan op een speelse manier de verschillende kleuren paardenhaar of haren van de verschillende paarden samenkomen in één ring. De totale breedte van de ring is 10mm. Er zijn veel erg fraaie varianten op deze ring zoals met een top en 3 diamanten/zirkonia’s of een de middelste baan voorzien van een rij diamanten/zirkonia’s. Ook de keuze van materiaal of een combinatie van materialen is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
De ring kan aan de binnenzijde gegraveerd worden. (€ 25,-)

Benodigde haren
Voor alle ringen een potlooddikte haren met de lengte van 25 cm.
Voor meerdere ringen hebben we aan wat minder haren ook voldoende. Echter willen we graag de keuze hebben uit de meest geschiktste haren voor het sieraad. Mocht je niet de gehele gewenste hoeveelheid haren hebben dan kun je met ons contact opnemen.

Andere suggesties…